Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Malin Johansson - 4 mars 2011 16:23

  H&M 199kr   H&M 129krGina Tricot 249kr

Av Malin Johansson - 4 mars 2011 16:10

Igår blev det först skolan som vanligt, men gick bara till halv 2 för skulle på UF-mässan på oscars för ville slippa skolan, haha ;D

Efter det blev det hem och fixa sig och sedabn in till stan igen för att dra till gården med julia :) Sen blev det att plugga hela kvällen lång..


Idag blev det skolan först som vanligt, chill dag. Hade typ bara slöjd, bild, so, idrott och musik. Hade ju So läxa till idag och det gick väll ganska bra ialf.

Hade även musik prov och det gick inte lika bra haha :)

Kom nyss hem typ så har inte så mycket att göra.

Ikväll blir det att äta god mat med familjen och sen får vi se vart kvällen slutar :) pussen! 

 

Av Malin Johansson - 4 mars 2011 16:07

Avokado
Bra för huden och naglarna eftersom den innehåller protein och B-vitamin. Innehåller dessutom K-vitamin som kan lindra mörka ringar under ögonen


Banan
Att äta en banan innan du går och lägger dig kan göra att du sover bättre och slipper glåmig hy och mörka ringar.


Citron
Innehåller C-vitamin som gör dig pigg och ger din hy extra kraft att återhämta sig. Den driver ut farliga ämnen ur din kropp och hjälper känsligt tandkött som blöder mycket att bli starkare. Behåll gärna det vita skiktet på citronen eftersom det också innehåller viktiga vitaminer.


Fikon
Innehåller A-vitamin som på lång sikt motverkar torr hy. Innehåller även protein som är bra för huden.



Jordgubbar
Innehåller både järn och C-vitamin. Ät dem och passa på att köpa en extra portion så att du kan lyxa med en ansiktsmask gjord av jordgubbar och grädde om du vill tillföra huden fett och vitaminer.   


Lax
Innehåller fiskleverolja som både ger lyster åt din hud och stärker dina tänder(och hela skelett.)


Mango
Innehåller betakaroten, C-vitaminer, B-vitaminer och järn som hjälper din hud att klara av den starka sommarsolen. om du ändå skulle bränna dig kan du lindra genom att mosa eller mixa en mango och lägga på huden. Låt verka i ungefär 30 minuter, så lindrar du svedan och dämpar rodnaden.


Gurka  
Innehåller mycket vatten som din kropp och framför allt din hud behöver för att hålla sig riktigt fräsch. Den enklaste ansiktsmasken någonsin gör du genom att lägga två gurkskivor över ögonen i ungefär 20 minuter. Piggar upp och återfuktar huden samtidigt som den förminskar mörka ringar.


Vitaminer

Kom ihåg att äta frukt varje dag. Upp till fem frukter är bra för dig. Variera gärna mellan äpplen, bananer, jordgubbar och blåbär- ta vad du känner för. De frukter du är som mest sugen på innehåller ofta ett ämne som du har eller håller på att får brist på.

Presentation


Mitt namn är Malin Johansson och jag kommer från den lilla staden Oskarshamn där skit snack överflödar. Går första året på Oscarsgymnasiet där jag pluggar Samhälle-Media. Här kommer jag skriva om min vardag, fester, shopping & annat, hoppas ni gillar det!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards